Transport public local Municipiul Slatina, Judetul Olt
 
ANUNT:

Conducerea operatorului autorizat pentru transportul public local pe raza municipiului Slatina, S.C. LOCTRANS S.A. (în baza Contractului de servicii publice nr. 132846/31.12.2015 încheiat cu Primăria municipiului Slatina) ...

Publicat: 15.03.2016

VEZI TOATE ANUNTURILE

Anunt 22.02.2016

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. LOCTRANS S.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este emiterea abonamentelor de transport in mijloacele de transport ale S.C. LOCTRANS S.A., datele fiind numele si prenumele persoanei, seria si numarul abonamentului, seria si numarul B.I./C.I., numarul dosarului de pensie(cupon), documente care atesta calitatea de asistat social, persoana cu dizabilitati, revolutionar, veteran de razboi , elev/student.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea abonamentelor de calatorie in mijloacele de transport ale S.C. LOCTRANS S.A. si verificarea legalitatii acordarii acestor drepturi de catre organele de control abilitate (Curtea de Conturi, Finante, Auditul Primariei, Directia Generala de Venituri si Cheltuieli, Directia Adm. Domeniului Public si Privat)

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a va elibera acest tip de abonament.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. LOCTRANS S.A. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate (beneficiarii serviciului de transport public local al SC. LOCTRANS S.A.) si Directiei Generale de Venituri si Cheltuieli din cadrul Primariei municipiului Slatina. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. LOCTRANS S.A., Slatina, strada Crisan , nr. 33, sau pe e-mail: loctrans.slatina@yahoo.com.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

CONDUCEREA

Contact

Adresa contact, rezervări bilete, abonamente, inchirieri autocare
Autogara Loctrans SA - Slatina, Romania

Adresa: Str. Crisan nr. 33, Slatina, Judetul Olt
Telefon: +40 249-436.550

Parerea cetatenilor