Despre noi

PREZENTAREA SOCIETĂȚII S.C. LOCTRANS S.A.

S.C. LOCTRANS S.A. este o societate pe acțiuni, toate acțiunile fiind deținute de Unitatea Administrativ Teritorială – Municipiul Slatina prin Consiliul Local Slatina, ce are ca scop furnizarea de servicii de transport public de înaltă calitate în municipiul Slatina.

TRANSPORTUL ELECTRIC ÎN MUNICIPIUL SLATINA

Un moment semnificativ în istoria societății S.C. LOCTRANS S.A., a fost luna mai a anului 2022, când în Municipiul Slatina, a fost introdusă o flotă de autobuze electrice inovatoare pe toate traseele de transport. Această inițiativă reprezintă un angajament serios față de mediul înconjurător și comunitatea noastră prin implementarea proiectului de Primăria municipiului Slatina fiind cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, reușind astfel introducerea municipiului Slatina pe harta orașelor inteligente.

PARCUL NOSTRU AUTO

În prezent, parcul auto este compus dintr-o varietate de vehicule modernizate pentru a satisface nevoile cetățenilor din Municipiul Slatina:

18

Stații de încărcare lentă amplasate în autobaza din strada Drăgănești nr. 25

18

10

Autobuze electrice marca KARSAN

8

Autobuze electrice marca SOR

8

3

Microbuze termice marca KARSAN

2

Stații wireless de încărcare rapidă amplasate la stația ACH și stația Gară

2

Despre autobuzele electrice:

Autobuzele electrice oferă o experiență de călătorie superioară și prezintă multiple avantaje:
01

COMODITATE EXCEPȚIONALĂ

Scaune confortabile, prize USB, wi-fi, rampă pentru persoane cu mobilitate redusă și spațiu pentru cărucioare, asigurând călătorii comode pentru toți
02

CURĂȚENIE IMPECABILĂ

Lipsa consumului de combustibil, a emisiilor de fum și zgomotului, face călătoria cu autobuzele noastre electrice o experiență plăcută și fără stres
03

SUSTENABILITATE AVANSATĂ

Lontribuim la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului înconjurător, ajutând la îmbunătățirea calității aerului și a sănătății publice
04

SIGURANȚĂ DE TOP

Fiind echipate cu cele mai noi tehnologii de siguranță, autobuzele noastre electrice, garantează tuturor călătorilor, călătorii în siguranță prin orașul Slatina

Caracteristici speciale ale autobuzelor electrice

1

Se încarcă de la rețeaua publică de energie prin stații de încărcare speciale.

1

Se încarcă de la rețeaua publică de energie prin stații de încărcare speciale.

3

Sunt echipate cu tehnologii de ultimă oră, ceea ce le conferă un plus de confort și siguranță în trafic.

1

Prezintă un grad de fiabilitate ridicat.

1

Sunt prietenoase cu natura și cu oamenii.

6

Sunt primitoare și spațioase în interior.

REȚEAUA DE TRANSPORT

COLABORĂRILE NOASTRE

CONEXIUNI ESENȚIALE PENTRU EDUCAȚIE

DEZVOLTAREA CONTINUA A REȚELEI DE TRANSPORT

Rețeaua noastră de transport este bine dezvoltată. Oferim servicii esențiale care leagă întregul oraș și asigură o conectivitate optimă. În plus, colaborăm strâns cu agenții economici și școlile din municipiu, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor comunității noastre.

Suntem mândri să colaborăm cu numeroși agenți economici locali, contribuind astfel la dezvoltarea economică și la crearea unui mediu de afaceri prosper. Serviciile noastre de transport sunt un element esențial pentru angajații acestor companii, asigurându-le o modalitate eficientă de a ajunge la locul de muncă.

Educația este o prioritate în comunitatea noastră, iar noi suntem alături de instituțiile de învățământ. Prin intermediul serviciilor noastre, asigurăm elevilor și studenților accesul gratuit la transport, ajutând la dezvoltarea viitoarelor generații.

Suntem dedicați dezvoltării continue a rețelei noastre de transport, adaptându-ne la cerințele și evoluțiile comunității noastre, continuăm să oferim soluții de transport inovatoare și sustenabile pentru locuitorii noștri.

În concluzie, vă invităm să descoperiți o alternativă mai relaxantă și nepoluantă, comparativ cu mașina personală, dar mai ales benefică pentru întreaga comunitate.